Warning: Undefined array key "given" in /var/www/citrusar/data/www/citrusarium.su/lib/plugins/doi/Resolver/DoiResolver.php on line 24

Warning: Undefined array key "family" in /var/www/citrusar/data/www/citrusarium.su/lib/plugins/doi/Resolver/DoiResolver.php on line 24
Все страницы [Citrusarium]

Инструменты пользователя

Инструменты сайта


ru:citrus:mandarin:changsha:start

Карта сайта

Перед вами список доступных страниц, упорядоченный по пространствам имён.

        • Dimicelliplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigDimicelli

          [Dimicelli, фото из Интернета] [Dimicelli, фото из Интернета]

          Dimicelli

          Dimicelli (Dimicilli) je hybrid podobný mandarínům s trifoliátem se spletitým původem (buď Clementine × Trifoliát, nebo (Trifoliát × Temple) × Clementine).

          Původ

          Byl vytvořen Dr. John Brown. Podle Brownova článku The Hardy Citrus of Texas
        • US 119plugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigUS 119

          — hybrid citrumelo a bezkyselného pomeranče Citrus sinensis cv. Succory. Navzdory trifoliátu v rodokmenu má dobré pomologické vlastnosti. Mrazuvzdornost je vyšší než běžné pomeranče. Dozrává v listopadu a prosinci. Plody mají tendenci praskat.
    • sidebarplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_big---------- cs index
    • Citrusáriumplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigCitrusárium

      Citrusárium je projekt o světě citrusů. Na webu najdete informace o jakémkoli druhu, poddruhu, odrůdě citrusů, a pokud něco ještě není, může se kdokoli zaregistrovat a přidat požadovanou stránku.

      Některé stránky webu
  • Citrusariumplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigЧангша

    — мандарин отличающийся высокой морозостойкостью (выше чем у мандарина Уншиу, возможно самый морозостойкий из мандаринов [Furr, Armstrong, 1959; Ray, Walheim, 1980]) с небольшими красно-оранжевыми плодами. Существует несколько линий этого мандарина с немного различающимися характеристиками плодов. Обычно плоды мельче среднего размера, 40-60 мм диаметром. Мякоть сладко-кислая, может быть немного пресной и суховатой при перезревании. Мандарин Чангша используется как подвой и как родитель …
ru/citrus/mandarin/changsha/start.txt · Последнее изменение: boris_r